/
  • Wat doet het Vocaalatelier?

   Bij Het Vocaalattelier kun je terecht voor

  • Wat zeggen anderen over Het Vocaalatelier

  • Omdat ik stemproblemen had, heb ik een aantal lessen bij Patricia genomen. Ze is een prettige en enthousiaste docent. Ik heb leren omgaan met Lax Vox en tegelijkertijd tips voor het zingen gehad. Ik vind de Lax Vox methode geweldig. Als je het goed doet, helpt het behoorlijk bij het oefenen. Ik merkte ineens dat ik heel hoog maar ook heel laag kan zingen. Ik had ook veel aan de tips die ik kreeg! Ik oefen nog steeds met het flesje – voordat ik mijn partijen repeteer – en dat is (bijna) elke dag.

   Erna Storm uit Eindhoven

  • Patricia heeft mij in het afgelopen jaar veel geleerd. Ik heb mijn stem op veel verschillende manieren leren gebruiken. Haar technische kennis brengt ze goed over. Niet alleen mijn bereik, ook mijn zelfvertrouwen is vergroot. En ook niet onbelangrijk: de lessen zijn altijd erg gezellig! Ik verheug me op het volgende seizoen!

   Carolien uit Eindhoven

  • Afgelopen tijd heb ik een paar zanglessen van Patricia genomen. Ik kreeg een solo van een musical stuk, wat wezenlijk anders is dan klassiek zingen. Dus ik had hulp nodig. Die heb ik gevonden! Patricia heeft me een hele andere zangtechniek aangeleerd, wat ik in het begin knap lastig vond. Maar met wat oefening toch uitgekomen en de solo heb ik succesvol kunnen uitvoeren. Patricia bedankt !!!

   Martine uit Waalre

  • Wat wij verder nog doen

  • Het VocaalAtelier is een gespecialiseerd adres voor kinderzang. Jarenlange ervaring met het zang- en muziekles aan kinderen en kennis van de kinderstem maakt docent Patricia een specialist in het geven van zangles aan kinderen.Patricia heeft een Verklaring van Goed Gedrag en een zeer kindvriendelijke stijl van werken.

   Informatie Aanvragen

  • Het VocaalAtelier biedt naast de individuele lessen ook lessen in cursus verband voor koorzangers en amateurzangers zoals Lax Vox, Stemvorming en Koorscholing. De Vakklas is voor muziekstudenten in alle hoofdvakken. De cursus wordt regelmatig geven op de repetitielocatie van het koor, bijvoorbeeld voorafgaande aan de koorrepetitie. Stemvorming, Koorscholing, en Lax Vox wordt ook als eenmalige workshop aan koren aangeboden.

   Informatie Aanvragen

  • Het VocaalAtelier organiseert regelmatig een masterclass zang voor geoefende amateurzangers. Hieronder een foto impressie van de masterclass zang met Maria Acda, hoofdvakdocent zang aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag, en de  masterclass met een van Nederlands bekendste baritons: Maarten Koningsberger.

    

    

   Informatie Aanvragen